In het kader van het dierenwelzijn mag er op zaterdags geen vee meer gelost worden. De aanvoer van de varken is dan op maandag vanaf 06:00 uur tot 07:30 uur en op woensdag brengen tussen 13:00 uur en 16:00 uur. De verandering van aanvoer gaat op 1 april 2019 in.

Tot in de puntjes

De barbecue is het feestelijke recept voor een topdag of -avond. Gezelligheid en lekker eten, wat wil je nog meer. Bij ons overtreft uw barbecue alle verwachtingen. Met de lekkerste specialiteiten en een perfecte catering maken wij uw feest compleet.

Heinen levert u kwaliteit op maat. Barbecuepakketten voor klein en groot, voor gewoon thuis of voor het hele bedrijf, voor smulpapen of strikte diëten, met of zonder apparatuur en natuurlijk ook in- of exclusief onze volledige catering.

Bij Heinen bestelt u precies wat u wenst. Per stuk of in voordeelverpakking, onze specialiteiten of uw eigen recepten. Alles op maat, maar blijft er toch wat over, dan zijn de Heinen vries-vers producten ook de volgende dag opnieuw uw garantie voor weer een geweldig feest.

Vul hier direct uw gewenste barbecue assortiment in.

Online invullen

Bekijk onze pakketten (te bestellen via bovenstaande link of via email of telefoon)

BBQ Pakketten