In het kader van het dierenwelzijn mag er op zaterdags geen vee meer gelost worden. De aanvoer van de varken is dan op maandag vanaf 06:00 uur tot 07:30 uur en op woensdag brengen tussen 13:00 uur en 16:00 uur. De verandering van aanvoer gaat op 1 april 2019 in.

Heinen Horecaspecialist

Geselecteerde keus, optimale prijspresentatie, op maat gesneden aanbod, een unieke bestel- en leveringsservice: Heinen biedt horeca en grootverbruik op ieder vlak meer kwaliteit.

Prima vlees uit eigen regio, vers en vriesvers, geheel naar wens geportioneerd, in een prijs en kwaliteit die u past: met Heinen maakt u het verschil.

Vlees, vis, gevogelte, wild, maar ook vegetarisch of glutenvrij: Heinen heeft een totaalpakket voor zorg en horeca. Maatwerk voor cuisine met keuken heerlijke streekproducten van eigen recepten, worst of vleeswaren: alles pure kwaliteit uit de Achterhoek.

Heinen is daarbij uw betrouwbare partner. Een professional voor professionals compleet en constant in keus, service en advies.