Heinen Vlees slachtservice, vakkundig en compleet

Wilt u vee aanbieden voor de slacht, dan biedt Heinen Vlees u een all-in slachtservice. Een totaalpakket van vooraanmelding slacht tot en met het verwerken en, indien gewenst, vriesvers en geproportioneerd afleveren van het vlees.

Aan de hand van deze stap voor stap aanpak helpen wij u door alle administratieve rompslomp vooraf en verzekeren wij u van een aflevering op maat en geheel conform uw wensen.

In onze werkwijze scheppen wij optimale waarborgen voor dierenwelzijn in een stressvrij proces. Vandaar dat wij u verzoeken uw vee een dag vooraf aan te voeren. De dieren verblijven in onze stallen en worden daar ook verzorgd.

Het Heinen Vlees UBN nummer: 2279107
Aanmelden slacht / Melden vervoer.
  • 24 uur voor het vervoer aanmelden (verplicht!).
    Aameldingsformulier: VKI Rund.
    Download VKI formulier
    Online invullen
  • Ingevulde formulier -mailen naar info@heinenvlees.nl, -faxen naar 0314-621652 of -bij Heinen Vlees aanbieden samen met het vee.
Aanleveren rund
Woensdag van 8.00 tot 12.00 uur, inclusief:
Afmelden vee
  • U dient het vee zelf af te melden. U bent verplicht dit te doen op dezelfde dag dat u het vervoert, c.q. aanbiedt bij Heinen Vlees.
Aanleveren rund
Neem dan contact op met Heinen Vlees: info@heinenvlees.nl of 0314-623027
Aanmelden slacht / Melden vervoer.
  • 24 uur voor het vervoer aanmelden (verplicht!).
    Aameldingsformulier: VKI Kalf.
    Download VKI formulier
    Online invullen
  • Ingevulde formulier -mailen naar info@heinenvlees.nl, -faxen naar 0314-621652 of -bij Heinen Vlees aanbieden samen met het vee.
Aanleveren kalf
Woensdag van 8.00 tot 12.00 uur, inclusief:
  • Schets kalf (niet verplicht, wel wenselijk)
  • Slachtspecificaties. Klik hier voor het formulier. Zijn er meer afnemers, dan per afname volledig ingevulde specificaties.
    Download formulier
    Online invullen
Afmelden vee
    U dient het vee zelf af te melden. U bent verplicht dit te doen op dezelfde dag dat u het vervoert, c.q. aanbiedt bij Heinen Vlees.
Aanleveren kalf
Neem dan contact op met Heinen Vlees: info@heinenvlees.nl of 0314-623027
Aanmelden slacht/melden vervoer.
  • 24 uur voor het vervoer aanmelden (verplicht!)
    Aameldingsformulier: VKI Varken.
    Download VKI formulier
    Online invullen
  • Ingevulde formulier -mailen naar info@heinenvlees.nl, -faxen naar 0314-621652 of -bij Heinen Vlees aanbieden samen met het vee.
Aanleveren varken
Zaterdag van 8.00 tot 10.30 uur,
Maandag van 6:00 tot 6:30 uur, inclusief:
Afmelden vee
  • U dient het vee zelf af te melden. U bent verplicht dit te doen op dezelfde dag dat u het vervoert, c.q. aanbiedt bij Heinen Vlees.
Aanleveren varken
Neem dan contact op met Heinen Vlees: info@heinenvlees.nl of 0314-623027
Aanmelden slacht/melden vervoer.
  • 24 uur voor het vervoer aanmelden (verplicht!).
    Aameldingsformulier: VKI Geit.
    Download VKI formulier
    Online invullen
  • Ingevulde formulier -mailen naar info@heinenvlees.nl, -faxen naar 0314-621652 of -bij Heinen Vlees aanbieden samen met het vee.
Aanleveren geit
Woensdag van 8.00 tot 12.00 uur, inclusief:
Afmelden vee
  • U dient het vee zelf af te melden. U bent verplicht dit te doen op dezelfde dag dat u het vervoert, c.q. aanbiedt bij Heinen Vlees.
Aanleveren geit
Neem dan contact op met Heinen Vlees: info@heinenvlees.nl of 0314-623027
Aanmelden slacht/melden vervoer.
  • 24 uur voor het vervoer aanmelden (verplicht!).
    Aameldingsformulier: VKI Lam.
    Download VKI formulier
    Online invullen
  • Ingevulde formulier -mailen naar info@heinenvlees.nl, -faxen naar 0314-621652 of -bij Heinen Vlees aanbieden samen met het vee.
Aanleveren lam
Woensdag van 8.00 tot 12.00 uur, inclusief:
Afmelden vee
  • U dient het vee zelf af te melden. U bent verplicht dit te doen op dezelfde dag dat u het vervoert, c.q. aanbiedt bij Heinen Vlees.
Aanleveren lam
Neem dan contact op met Heinen Vlees: info@heinenvlees.nl of 0314-623027