In het kader van het dierenwelzijn mag er op zaterdags geen vee meer gelost worden. De aanvoer van de varken is dan op maandag vanaf 06:00 uur tot 07:30 uur en op woensdag brengen tussen 13:00 uur en 16:00 uur. De verandering van aanvoer gaat op 1 april 2019 in.

Puur genieten

Het lekkerste vlees uit de Achterhoek, op maat gesneden en vers of vriesvers verpakt: geheel naar wens en perfect verzorgd. Daarvoor gaat u naar Heinen, uw specialist in vlees en vleeswaren.

Hier kiest u voor vlees uit eigen regio, vers van eigen slachterij, vakkundig verwerkt en afgeleverd, precies zoals u dat wilt. In handige porties, kant en klaar voor bakken en braden, maar ook op maat voor barbecue en gourmet.

Heinen heeft alles in huis om u te verzekeren van de beste kwaliteit en de lekkerste smaken. Een eigen keuken voor de heerlijkste specialiteiten, ook passend in bijvoorbeeld glutenvrije diëten. In onze worstenmakerij, met rook- en droogcabine, maken wij onze authentieke streekproducten.

Heinen bereidt en verpakt al dit heerlijks uit de Achterhoek geheel naar uw wensen.